Laptop reparatie

 • Laptop reparatie

  Is uw laptop stuk, en doet hij niet wat u wilt, of is de laptop heel traag, krijgt u virus-meldingen, reboot hij spontaan, of wil de laptop niet opstarten, laadt de laptop niet meer op? Dan kunnen wij u helpen! Wij lossen uw laptop probleem graag op.

 • Werkplaats Laptop reparatie

  U kunt uw laptop naar ons toe brengen voor reparatie. Hiervoor kunt u het beste een afspraak maken. We zullen proberen er direct naar te kijken en u kunt op het resultaat van onze computerdiagnose wachten. Lukt het ons niet meteen om de oorzaak te vinden dan spreken we met u af dat we later op de dag telefonisch contact opnemen. Wij streven er naar om binnen 48 uur uw laptop te hebben gerepareerd.

  Er van uitgaande dat  het probleem softwarematig is. Zodra we weten wat het probleem is overleggen we met u wat kunnen doen en geven een indicatie van de kosten zodat er geen verrassingen achteraf zijn.

  Is het een hardware matig probleem zoals; een kapot scherm, kapot moederbord of een kapotte grafische kaart dan moeten wij de onderdelen bestellen waarbij wij voor 90% deze onderdelen de volgende dag in huis hebben dus ook dan proberen we dat u hem binnen 48 uur weer retour heeft.

Hulp op afstand

 

Wilt u meteen geholpen worden, maar u kunt niet langskomen? We kunnen kijken of we uw laptop, met uw toestemming, kunnen overnemen met Teamviewer, er moet dan wel een internetverbinding zijn. Lukt het niet dan kunnen we alsnog een afspraak bij u maken en lossen we het probleem zo snel mogelijk bij u thuis of bij ons op.

 
 
 • Reparatie aan huis

   

  Laptop problemen die door software problemen zijn veroorzaakt kunnen wij bijna altijd bij u thuis repareren. Hardware matige problemen moeten we echter bij ons repareren.

   
 
 • Laptop reparatie

   

  Wij testen de laptop en overleggen daarna met u wat het probleem is. Hierna geven wij u een indicatie van de kosten en de planning, omdat laptop onderdelen bijna altijd besteld moeten worden.
  Als uw laptop klaar is, bellen wij direct. U kunt de laptop dan weer ophalen of we maken een afspraak waarbij wij de laptop terugplaatsen en alles bij u thuis weer aansluiten.

  Is het brengen van uw laptop een probleem?, maak dan gebruik van onze gratis haal en breng service ( alleen binnen Zaanstad )

   
 
 • Wat voor problemen kunnen wij verhelpen:

   

  Of het nu softwarematig is (bv virus op de laptop), een trage laptop of een hardware matig probleem zoals: blauwe schermen (Bluescreenofdeath=BSD), het plotseling uitvallen van de laptop, beeldscherm dat het niet doet, scharnieren die kapot zijn, oplaadpunten die kapot zijn, grafische kaart, noem maar op: Wij kunnen het voor u maken.

  Wij proberen alle reparaties buiten de garantietermijn te repareren in onze eigen werkplaats. Als er een hardware onderdeel vervangen moet worden houdt u dan rekening met een reparatietermijn van ongeveer 2 dagen.

   
 
 • Kapotte laptop en opgave voor uw verzekering

   

  Is er schade aan uw laptop of computer ontstaan door toedoen van derden? U kunt bij ons langs komen, ook al heeft u de laptop of computer niet bij ons aangeschaft. Wij onderzoeken wat het defect is en maken een overzicht van de te maken reparatie kosten.

  Deze gegevens zetten wij in een brief die u kunt gebruiken voor uw verzekering.
  De kosten hiervoor zijn onze onderzoekkosten.

  Voor vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen.

Geen voorrijkosten binnen Zaanstad
SVHT your one stop solution

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?