Ruim 11,7 miljoen mensen ontvingen NL-Alert controlebericht

  • 0

Ruim 11,7 miljoen mensen ontvingen NL-Alert controlebericht

Category:blog Tags : 

Last Updated on

Het NL-Alert controlebericht dat de overheid op 3 juni verstuurde is door ruim 11,7 miljoen mensen van 12 jaar en ouder ontvangen, een stijging ten opzichte van de 11,1 miljoen mensen die het controlebericht van NL-Alertdecember vorig jaar ontvingen. Dat meldt het ministerie van Justitie en Veiligheid.

Via NL-Alert informeert de overheid burgers over noodsituaties in de omgeving. Om zoveel mogelijk mensen te alarmeren en informeren wordt NL-Alert ook via andere kanalen verspreid. Zo was NL-Alert op 3 juni voor het eerst te zien op 1200 digitale reclameschermen. Sinds december vorig jaar worden NL-Alerts ook getoond op vertrekborden bij haltes van bus, tram en metro. Zo’n 300.000 mensen van 12 jaar en ouder zagen het NL-Alert controlebericht op de digitale reclameschermen.

Twee keer per jaar wordt een NL-Alert controlebericht door de overheid uitgezonden. Op deze manier kunnen mensen controleren of hun smartphone goed staat ingesteld om de berichten te ontvangen. Het volgende NL-Alert controlebericht staat gepland voor 2 december dit jaar.


Over de auteur

admin

Sinds 1995 werkzaam in de IT

Geef een reactie

zoeken op de site

Like onze Facebook pagina

Enkele van onze diensten

Aanleggen van TV & Internet
Bekabelen van huis en kantoor.
Hulp op afstand.
Onderhoud en Reparatie (Computer & server & Laptop )
Webhosting & Webdesign.
WIFI Hulp.
Algemene voorwaarden
Privacy avg

Wat zeggen onze klanten

Wat zeggen onze klanten

%d bloggers liken dit: