WIFI en netwerk

wifi-netwerk

SVHT begrijpt als geen ander dat een snelle, betrouwbare en veilige internetverbinding tegenwoordig tot een primaire behoefte behoort. In de moderne huishoudens is een netwerk onmisbaar.

Laptops, tablets, smartphones, smart TV’s, mediaspelers, spelconsoles, printers – tegenwoordig is alles met elkaar verbonden via zowel bekabelde als draadloze netwerken.

SVHT legt snel, betrouwbaar en veilig netwerk aan in uw huis of bedrijf. Neem contact met ons op om een afspraak te maken, waarbij we graag uw ideeën en wensen bespreken en in kaart brengen.

Hoewel draadloos internetten met uw computer of laptop ideaal is, kan het opzetten van een draadloos netwerk ingewikkeld zijn. SVHT kan uw draadloze netwerk stabiel en veilig opzetten, zodat u moeiteloos kunt internetten zonder onderbrekingen.

Het beveiligen van uw draadloze netwerk is essentieel om ongewenste toegang te voorkomen. SVHT gebruikt de nieuwste standaarden zoals WPA(2) om uw netwerk te beschermen tegen indringers. Bovendien kunnen we extra beveiligingsmaatregelen zoals MAC-adres filtering implementeren.

Als het WIFI signaal te zwak is om overal in huis volledige dekking te bieden, Kan een mesh netwerk een oplossing bieden. Een mesh-netwerk is een draadloos netwerksysteem waarbij meerdere apparaten, zoals routers of nodes, samenwerken om een ​​uitgebreide en naadloze dekking van wifi te bieden. Dit zorgt voor een betrouwbaar en stabiel internet in het hele huis of kantoor, zonder dode zones of onderbrekingen. SVHT kan u helpen bij het installeren en optimaliseren van uw mesh-node, zodat uw mesh-netwerk stabiel en betrouwbaar blijft functioneren.

Voor meer informatie neem contact met ons op.

Geen voorrijkosten binnen Zaanstad
SVHT your one stop solution

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?