WIFI en netwerk

WIFI en netwerk

SVHT begrijpt als geen ander dat een snelle, betrouwbare en vooral veilige internet verbinding tegenwoordig tot een primaire levensbehoefte gerekend kan worden. Vandaag de dag is een netwerk niet meer weg te denken uit een modern huishouden.

Laptops, tablets, telefoons, televisies, blu-ray spelers, av-receivers, media spelers, game consoles, printers.
Alles staat tegenwoordig met elkaar in verbinding door middel van het netwerk. Zowel bekabelt als met (Mesh) Wifi.

Mesh wifi 

Wanneer het Wifi signaal te zwak is om overal in huis bereik te hebben ( bijv. in de tuin of op de 2e verdieping), dan kan het draadloos netwerk worden versterkt met een Mesh netwerk, Bij een Mesh netwerk staan 2 of meer wifi punten met elkaar in verbinding. Zo heeft ieder station altijd verbinding met minimaal één ander station. Deze werken dus continu samen. Dat zorgt voor beter draadloos internet. Dankzij mesh wordt de belasting van je wifi netwerk verdeeld. Zo blijft je netwerk sneller. Ook heb je dankzij 2 of meer wifi stations betere dekking in je huis.

Mesh netwerk

Internetten zonder onderbrekingen

Mesh wifi punten staan dus continu met elkaar in verbinding. Dat zorgt niet alleen voor snel draadloos internet, maar ook voor minder onderbrekingen. Als je met je telefoon door het huis loopt, weet het mesh netwerk waar je bent. Zo schakel je constant over naar het sterkste wifi punt. Dat gaat helemaal automatisch, zodat je online blijft. Zelfs al loop je video bellend door het huis. Je schakelt hiervoor niet handmatig over naar een ander netwerk, zoals bij een wifi versterker.

Voor u een snel, betrouwbaar en veilig netwerk aan in huis of bedrijf, Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Dan kan SVHT samen met u, de ideeën en wensen in kaart brengen.


Chat openen
Hulp nodig?
Hallo,
Waarmee kan ik u helpen
%d bloggers liken dit: